AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Συμφωνία της Vodafone με την αυτοκινητοβιομηχανία της Porche


Η γνωστή σε όλους τεχνολογική εταίρα Vodafone ήλθε σε συμφωνία με την αυτοκινητοβιομηχανία Cobra για την εξαγορά της έναντι του ποσού των €145 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο λόγος αυτής της επιθετικής εξαγοράς της Vodafone είναι ότι οι υπεύθυνοι πιστεύουν όλα τα αυτοκίνητα μελλοντικά θα χρησιμοποιούν διαδίκτυο,΄τόσο οι επιβάτες όσο και τα αυτοκίνητα θα είναι συνδεδεμένα με το διαδίκτυο.
Για την ακρίβεια η Vodafone ετοιμάζει την πρωτοκαθεδρία της στην αγορά των αυτοκινήτων και ετοιμάζεται να κλείσει συμφωνίες τόσο με την Audi όσο και με την Volkswagen.
Τα χαρακτηριστικά που θα έχουν προς το παρόν τα έξυπνα αυτοκίνητα της Vodafone θα είναι διαδικτυακή μουσική,ηλεκτρονικά παιχνίδια και βιβλία. Αλλά πέρα από την διασκέδαση που μπορεί να προσφέρει μια τέτοια συμφωνία, είναι και προς όφελος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου γιατί η τεχνολογία σε περίπτωση κλοπής του αυτοκινήτου, μπορεί να βοηθήσει να βρεθεί το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Φυσικά όλα τα παραπάνω συνεπάγονται την λειτουργία μαύρου κουτιού όπως στα αεροπλάνα, λειτουργία γεωγραφικού συστήματος πληροφοριών γνωστό και ως GPS και φυσικά τεχνολογία GSM για την συλλογή περισσότερων δεδομένων

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου