AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Προσπαθώντας να βάλουμε το ηλεκτρονικό τσιγάρο στους κανόνες υγείας.

By on 10:52 π.μ.

Μερικοί χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου τα μετατρέπουν έτσι ώστε να παράγουν περισσότερο καπνό για να παίρνουν μέσα στον οργανισμό τους περισσότερη νικοτίνη.
Το Υπουργείο υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, χρηματοδοτεί 48 μελέτες που αγγίζουν τα 300 εκατομμύρια ευρώ με θέμα πόσο υγιεινό είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Αλλά όλες αυτές οι μελέτες,μπορεί να αποδειχτούν ότι γίνονται χωρίς σκοπό. Γιατί παρ όλο που το κοινό μπορεί να μάθει τα πιθανά πολλοί χρήστες τέτοιων συσκευών, τις μετατρέπουν έτσι ώστε να αισθάνονται δυνατότερη την γεύση του υγρού της νικοτίνης και παράλληλα όπως προαναφέραμε,προσπαθούν να τα κάνουν να παράγουν περισσότερο καπνό.

Το πανεπιστήμιο της Virginia έχει πάρει επιδότηση 18 εκατομμύρια ευρώ για να μελετήσει, την μετατροπή της νέας μόδας που υπάρχει παγκόσμια σε μηχανή παραγωγής περισσότερης νικοτίνης και περισσότερο καπνού και τις πιθανότητες εθισμού.

Από την άλλη πλευρά οι βιομηχανίες ηλεκτρονικού τσιγάρου,υποστηρίζουν πως αυτό που παράγεται,είναι περισσότερο ατμός δηλαδή νερό παρά καπνός και πως είναι ποιο υγιεινό από το να καπνίζουν κανονικό τσιγάρο.

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος

 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου