AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ήρθε το τέλος των E-mail;

By on 12:17 μ.μ.

Το κλασσικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, όπως το έχουμε συνηθίσει, όταν καθόμαστε στο γραφείο και βλέπουμε την αλληλογραφία μας, ίσως φτάνει στο τέλος του.
Πέρα από τις φιλικές αλληλογραφίες που βλέπουμε ή τις επαγγελματικές, υπάρχουν και αρκετές αλληλογραφίες από αγνώστους, διαφημιστικές εταιρίες που στην ακραία περίπτωση, υπάρχει περίπτωση να προσβληθεί με κάποιο κακόβουλο λογισμικό ο υπολογιστής μας ή το τοπικό δίκτυο της εταιρίας.

Η Ιδέα του εργασιακού χώρου, χωρίς την ύπαρξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ίσως φαντάζει απίθανη. Οι εταιρίες παγκόσμια όμως αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερφόρτωσης δικτύου κυρίως από μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που θεωρούνται κακόβουλα.
Ο αριθμός των e-mail αγνώστου προελεύσεως φθάνει τα 100 δισεκατομμύρια ημερησίως. Η ασφάλεια των υπολογιστών και των δικτύων είναι ένα άλλο θέμα που απασχολεί τους ειδικούς. Σίγουρα δεν μπορεί να καταργηθεί μια υπηρεσία που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια και στο σπίτι και για εργασιακούς λόγους, αλλά οι στατιστικές λένε πως κυρίως οι νέοι άνθρωποι προτιμούν να επικοινωνούν κυρίως με υπηρεσίες μηνυμάτων που τους προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι λύσεις που προβλέπονται σε μια πιθανή αντικατάσταση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι ένα άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που ονομάζετε Yammer. Στην παρούσα φάση δραστηριοποιείται σε εταιρίες. Η μέθοδος ανταλλαγής των μηνυμάτων γίνεται με παρόμοιο τρόπο όπως στο Facebook.
Το Yammer έχει την δυνατότητα να διοργανώσει συναντήσεις ,ανταλλαγή ηλεκτρονικών εγγράφων και όλα αυτά σε συμβατότητα με την σημερινή τεχνολογία δηλαδή εφαρμογών όχι μόνο από τους κλασσικούς υπολογιστές αλλά και από κινητά τηλέφωνα.

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου