AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Η Κίνα θα κάνει Γενετικά πειράματα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό



Η NASA δεν επιτρέπεται να κάνει επιχειρήσεις με Κινέζους επιστήμονες. Αυτό είναι σύμφωνα με μια απαγόρευση του Κογκρέσου το 2011 που κάνει την επιστημονική προσπάθεια να εξερευνηθεί το σύμπαν δύσκολη αφού είναι δυστυχώς και πολιτικό θέμα.
Ωστόσο, ο νόμος δεν λέει ότι οι ιδιωτικές αμερικανικές εταιρείες δεν μπορεί να λειτουργήσουν με την Κίνα στο διάστημα, και σύμφωνα με επιχειρηματικές πηγές εξιστορεί κατά γράμμα, μια επιχείρηση αποκαλούμενη NanoRacks που εκμεταλλεύεται αυτό το κενό για να ορίσετε το πρώτο κινεζικό πείραμα στον διεθνή διαστημικό σταθμό.
Η NanoRacks, με έδρα στο Χιούστον, βοηθά τους επιστήμονες να κάνουν έρευνα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, επιστήμονες από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Πεκίνου θα πληρώσουν $200.000 στην NanoRacks να ξεκινήσει ένα πείραμα γενετικής εν πλω με μια κάψουλα που διατίθενται στον SpaceX, όπου θα παραδώσει αυτό στην αμερικανική πλευρά του διαστημικού σταθμού, και να στείλει πίσω τα δεδομένα. Στο πείραμα θα δοκιμασθούν οι επιπτώσεις της ακτινοβολίας χώρου στο DNA.
Η συμφωνία φέρεται να έχει τις ευλογίες της NASA, αλλά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα το Κογκρέσο να προσπαθήσει να το εμποδίσει. Αλλά αυτό δεν είναι πιθανό, δεδομένου ότι λίγο πολύ δεν υπάρχει κίνδυνος απώλειας της NASA υψηλής τεχνολογίας στην Κίνα.

Θα μπορούσε αυτό να την έναρξη της μια νέα, μακράς διαρκείας εταιρικής σχέσης με την Κίνα;  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου