AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Φήμες για είσοδο της Apple στις υπηρεσίες κινητής σε ΗΠΑ και Ευρώπη



Την είσοδο της στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, καταρχήν των ΗΠΑ, αλλά και της Ευρώπης ως “εικονικός πάροχος” (mobile virtual network operator -MVNO), φέρεται να εξετάζει η Apple.
Η αμερικανική κατασκευάστρια εταιρεία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider, το οποίο επικαλείται πηγές εντός της Apple, βρίσκεται σε προκαταρκτικές επαφές με εταιρείες Τηλεπικοινωνιών και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, διερευνώντας την πιθανή είσοδο της στον τομέα της παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Στόχος των επαφών είναι να νοικιάσει η Apple υποδομές από κάποιον υφιστάμενο πάροχο, χωρίς να κατασκευάσει το δικό της αυτόνομο δίκτυο, ώστε να μπορέσει να παρέχει -σε βάθος χρόνου - υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας σε ανταγωνιστικές τιμές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που επικαλείται το δημοσίευμα, ήδη η Apple δοκιμάζει σε πιλοτικό επίπεδο την υπηρεσία στην αγορά των ΗΠΑ, αν και - όπως προσθέτει το δημοσίευμα - δεν υπάρχει καμία εγγύηση, επί του παρόντος, ότι οι δοκιμές θα τελεσφορήσουν. Ακόμη και στην περίπτωση που αυτό συμβεί, αναφέρει το δημοσίευμα, δεν υπάρχει καμία ένδειξη προς το παρόν ότι η Apple θα λανσάρει εμπορικά υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Όπως προσθέτουν οι συντάκτες του δημοσιεύματος, η Apple αναζητά μια μακροχρόνια συνεργασία, προκειμένου να εξελιχθεί σε πάροχο MVNO, το δε εμπορικό λανσάρισμα των σχετικών υπηρεσιών θα απαιτούσε τουλάχιστον μία πενταετία.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο πλάνο της Apple μετρά, ήδη, αρκετούς μήνες προετοιμασίας και αποτελεί κοινό μυστικό για την ίδια την αγορά. Συνδέουν δε το όλο θέμα με τις προσπάθειες της Apple να αναπτύξει νέες κάρτες SIM.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου