AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Η παγκόσμια κυκλοφορία του Xiaomi 13 Pro θα ανακοινωθεί στις 26 Φεβρουαρίου στη MWC


 



Η παγκόσμια κυκλοφορία του Xiaomi 13 Pro πλησιάζει, με την κινεζική εταιρεία να ανακοινώνει μια παρουσίαση στις 26 Φεβρουαρίου όπου και θα δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες.


Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη, στα πλαίσια της έκθεσης ΜWC όπου η Xiaomi θα έχει το δικό της εκθεσιακό χώρο ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας καθώς και στο YouTube. Η παρουσίαση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6:00μμ ώρα Ελλάδος


Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το Xiaomi 13 Pro έρχεται με τον Snapdragon 8 Gen 2 SoC με 12GB RAM και 512GB στον αποθηκευτικό χώρο. Αυτό τρέχει με το MIUI 14 που βασίζεται στο Android 13 και έχει μία οθόνη 6,7 ιντσών LTPO OLED, που υποστηρίζει παράλληλα 120Hz. Αξίζει να αναφερθεί ότι η οθόνη του υποστηρίζει κανονικά Dolby Vision και HDR10+ περιεχόμενο.


Η οθόνη προσφέρει υποστήριξη HDR10+ και Dolby Vision και συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω για βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας. Διαθέτει επίσης μια κάμερα selfie 32MP.

Πίσω υπάρχει ένα setting τριπλής κάμερας που περιλαμβάνει μονάδες κύριας ανάλυσης 50,3 MP με OIS, τηλεφακό 50 MP και ultra-wide 50 MP. Χρησιμοποιείται φακός με την επωνυμία Leica.

Η συσκευή έχει μπαταρία 4.820 mAh με ενσύρματη υποστήριξη 120W και ασύρματη φόρτιση 50W. Υποστηρίζει επίσης αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 10W.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου