AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Google: Απαντά στο ChatGPT με το Bard

By on 10:03 π.μ.

 



Ένα chatbot με τεχνητή νοημοσύνη που ονομάζεται Bard λανσάρει η Google, ούτως ώστε να ανταγωνιστεί το ChatGPT, όπως γνωστοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Ωστόσο, το Bard αναμένεται να τεθεί υπό παρακολούθηση προτού διατεθεί στο κοινό το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως δήλωσε ο τεχνολογικός κολοσσός, και θα βασίζεται στο υπάρχον μοντέλο Lamda της Google.

Η είδηση ακολουθεί την ταχεία αποδοχή από το κοινό του ChatGPT, ενός ανταγωνιστικού chatbot από την OpenAI που υποστηρίζεται από τη Microsoft και παράγει λόγο που μοιάζει με άνθρωπο κατόπιν εντολής και που ορισμένοι αναμένουν ότι θα διαταράξει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αναζητούν πληροφορίες στο διαδίκτυο, κλειδί για την επιχείρηση της Google.

Ο CEO της Google, Σουντάρ Πιτσάι, πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την αναζήτηση της Google για να κάνουν πιο λεπτομερείς ερωτήσεις από ό,τι στο παρελθόν.

«Το AI μπορεί να είναι χρήσιμο σε αυτές τις στιγμές, συνθέτοντας ιδέες για ερωτήσεις όπου δεν υπάρχει καμία σωστή απάντηση», είπε.

«Σύντομα, θα δείτε λειτουργίες με τεχνητή νοημοσύνη στην αναζήτηση που θα παρέχουν σύνθετες πληροφορίες και πολλαπλές προοπτικές σε διάφορες μορφές, ώστε να κατανοήσετε γρήγορα τη μεγάλη εικόνα και να μάθετε περισσότερα από τον ιστό» πρόσθεσε.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου