AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

ΗΠΑ: Γερουσιαστής καλεί Apple και Google να αποκλείσουν το Tik Tok από τα app stores

By on 10:43 π.μ.

 




Την αφαίρεση του Tik Tok, που ανήκει στην κινεζική ByteDance, από τα «καταστήματα εφαρμογών» της Apple και της Google υπογράμμισε σε σχετική επιστολή του ο γερουσιαστής Michael Bennet, στην επιτροπή πληροφοριών, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Reuters. Ο γερουσιαστής προχώρησε σε αυτή την πρόταση, καθώς αναφέρει ότι η εν λόγω εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια.
Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής του Κολοράντο, Michael Bennet, έστειλε επιστολή στους δύο τεχνολογικούς κολοσσούς την Πέμπτη, εκφράζοντας τις έντονες ανησυχίες του για το γεγονός ότι το TikTok ενδέχεται να αποτελεί “απαράδεκτη απειλήγια την εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι ανησυχίες του συνάδουν με εκείνες που οδήγησαν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και περισσότερες από τις μισές πολιτείες εντός των ΗΠΑ να απαγορεύσουν τη χρήση του TikTok σε κρατικές συσκευές και δίκτυα.
Το 2020, ο τότε πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε να εμποδίσει νέους χρήστες να κατεβάζουν το TikTok και να απαγορεύσει άλλες συναλλαγές που θα εμπόδιζαν ουσιαστικά τη χρήση του TikTok στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η κίνηση αυτή απορρίφθηκε από τα δικαστήρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου