AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ο Πρέσβης της Σλοβακίας στην Ελλάδα επισκέπτεται το περίπτερο της ESET Hellas




Διεθνώς αναγνωρισμένη για την παροχή λύσεων ασφαλείας που προλαμβάνουν τις απειλές και προστατεύουν τα σημαντικά δεδομένα των επιχειρήσεων, η  ESET δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το 5ο Infocom Security, που στόχο είχε να ενημερώσει για το νέο περιβάλλον στις IT υποδομές των οργανισμών και τις αλλαγές που συμβαίνουν στο τοπίο του Ιnformation Security. 
Την εταιρία τίμησε με την επίσκεψή του στο περίπτερο της στο συνέδριο ο Πρέσβης της Σλοβακίας στην Ελλάδα, κος Peter Michalko, εκπροσωπώντας τη χώρα, όπου, πριν 28 χρόνια γεννήθηκε η ESET.


Τον κ. Michalko υποδέχτηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ESET Middle East, Hellas & Cyprus, κ. Νεόφυτος Νεοφύτου. Τη σύντομη παρουσίαση της εταιρίας, ακολούθησε συζήτηση γύρω από θέματα σχετικά με την τεχνολογία, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα και τις δυνατότητες ανάπτυξης περαιτέρω συνεργασίας. Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του ο κος Peter Michalko ευχαρίστησε τον κ. Νεοφύτου και την ομάδα της ESET Hellas για την υποδοχή και εξέφρασε συγχαρητήρια για την παρουσία και την για την επιτυχημένη πορεία τους στην Ελλάδα. Εξίσου θερμά ευχαρίστησε και ο κ. Νεοφύτου το Σλοβάκο Πρέσβη για την επίσκεψή του, δηλώνοντας ότι: «Στον πυρήνα της δραστηριοποίησης της ESET Hellas βρίσκεται η σημασία που αποδίδουμε στην ποιότητα τόσο των λύσεων μας όσο και των σχέσεων που διατηρούμε με τους συνεργάτες και τους πελάτες της. Για εμάς, είναι μονόδρομος να συνεχίσουμε και στο μέλλον να δραστηριοποιούμαστε εξίσου ποιοτικά και με προσανατολισμό την επιτυχία στην ελληνική αγορά.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου