AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Το Βασιλικό ναυτικό ετοιμάζετε να χρησιμοποιήσει τεχνητή νοημοσύνη



Τα έξυπνα συστήματα θα έχουν σημαντικό ρόλο στα μελλοντικά συστήματα της εχθροπραξίας στις θάλασσες όπου το βασιλικό ναυτικό θα βάλει τεχνητή νοημοσύνη (AI) στα σκάφη του προκειμένου να ανιχνευθούν καλύτερα οι εισερχόμενες απειλές και να αξιολογηθούν τα σενάρια μάχης.
Το εργαστήριο αμυντικών επιστήμης και τεχνολογίας (Dstl), και το Υπουργείο εκτελεστικής αντιπροσωπείας άμυνας, έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης (AI) , η οποία στοχεύει να παρέχει την αντιμετώπιση κατάστασης για τα σκάφη στις ζώνες αγώνα. Το project βασίσετε σε διεργασίες του ανθρώπινου εγκεφάλου και σε μηχανισμούς συναισθημάτων φόβου όπου έχουν κυρίως θηλαστικά της θάλασσας.

Το σενάριο
 
Μετά από δύο αρχικές φάσεις το σκάφος θα ενσωματωθεί σε μια θαλάσσια μάχη για να εντοπιστούν αδυναμίες του συστήματος τεχνητής νοημοσύνης σε σενάρια μάχης
Το σύστημα θα αποτελείτε από αισθητήρες όπου θα αξιολογούν τις πιθανές απειλές για το σκάφος κατά την διάρκεια της μάχης. Με αυτές τις πληροφορίες μια ομάδα μπορεί να καταστήσει τις αποφάσεις γρηγορότερες, μετατρέποντας ενδεχομένως την παλίρροια της μάχης από αποτυχία σε επιτυχία. Δεν είναι στόχος η αντικατάσταση των ναυτικών υπεύθυνων για τις διαδικασίες μάχης.
Η διάδοση της τεχνητής νοημοσύνης σε όλα τα μηχανήματα και τα συστήματα φαίνεται ασταμάτητη, με τα έξυπνα συστήματα να διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των έξυπνων αυτοκινήτων και στα smartphones. Τον αντίκτυπο τέτοιων ευφυείων μηχανών είναι η υπηρεσία όπου θα έχουν στην κοινωνία και την οικονομία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου