AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Η νέα έξυπνη φωτογραφική μηχανή Kodak Ektra είναι προ των πυλών



Η Kodak έχει σύρει την έμπνευση της από τη φωτογραφική μηχανή Kodak Ektra της δεκαετίας του '40 του για να προωθήσει τη νέα έξυπνη συσκευή Kodak Ektra.

Η νέα Ektra στοχεύει σε ενθουσιώδη άτομα με την φωτογραφία, όπως ακριβώς συνέβη με τον προκάτοχο του. Το κεντρικό τεμάχιο του Ektra είναι μια κύρια φωτογραφική μηχανή 21 megapixel με f2.2 το φακό ανοιγμάτων. Όπως μια πραγματική φωτογραφική μηχανή SLR, χαρακτηρίζει μια φυσική ρόδα για την επιλογή σκηνής. Η ρόδα προσφέρει διάφορες προετοιμασμένες επιλογές, καθώς επίσης και έναν έξυπνο αυτόματο χειρωνακτικό τρόπο, να ρυθμίσει την έκθεση, ISO, εστίαση- άσπρη ισορροπία. 
 
Σε χαρτί, το Ektra εμφανίζεται να είναι ένα στερεό smartphone, χαρακτηρίζοντας ένα MediaTek Helio Χ-20 επεξεργαστής 10 πυρήνων, μια 13MP φωτογραφική μηχανή, μια μπαταρία 3,000mAh, 3GB ένα RAM, 32GB μια ενσωματωμένη αποθήκευση, και ένας USB φορτιστής τύπων Γ.
Το Ektra γίνεται πραγματικά από τη σταθερή ομάδα Bullitt της βρετανικής ηλεκτρονικής, η οποία χορηγεί άδεια για αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα και σχεδιάζει τα προϊόντα .
Σύμφωνα με Kodak, το Ektra θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη αργότερα το έτος αυτό για €499 και £449, ή περίπου $550 ή AU$720.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου