AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Το Facebook ετοιμάζει το Sports Stadium




Το Facebook ανακοίνωσε την διάθεση ενός νέου χαρακτηριστικού, που απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που αγαπούν τα σπορ και έχει την ονομασία Sports Stadium.
Το νέο αυτό χαρακτηριστικό αποτελεί μία προσπάθεια του Facebook να προσπεράσει το Twitter, το οποίο το τελευταίο διάστημα είναι απασχολημένο με την προώθηση του Moments, ως ένα μέσο για να κρατούν οι χρήστες επαφή με εκδηλώσεις και γεγονότα καθώς αυτά συμβαίνουν. Σκοπός είναι οι χρήστες να μπορούν να μοιράζονται αγωνιστικές στιγμές, όταν δεν μπορούν να βρίσκονται στον ίδιο χωρο λόγω απόστασης. Οι users θα έχουν τη δυνατότητα να σχολιάζουν τους αγώνες, να βλέπουν αναρτήσεις όχι μόνο από τους φίλους τους αλλά και από ειδικούς του χώρου μέχρι και από τις ίδιες τις ομάδες.  Το Facebook Sports Stadium γίνεται διαθέσιμο από σήμερα στην Αμερική για το Αμερικανικό Ποδόσφαιρο –football– και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλα σπορ για άλλα μέρη του κόσμου, όπως τοποδόσφαιρο το μπάσκετ.
Το Facebook Sports Stadium θα ξεκινήσει αρχικά για την iOS mobile εφαρμογή για τους χρήστες των ΗΠΑ, προβάλοντας ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενώ αναμένεται να επεκταθεί τόσο σε άλλα αθλήματα όσο και στις πλατφόρμες άλλων χωρών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου