AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Συμφωνία της εταιρίας Si-Cluster με την Hellas Sat



Νέο μέλος του si-Cluster αποτελεί πλέον η εταιρεία Hellas Sat, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην αγορά των διαστημικών τεχνολογιών.  Η Hellas Sat διαχειρίζεται την πλήρη χωρητικότητα του δορυφόρου, προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Νότιο Αφρική.
Η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε ταχεία επεκτατική πορεία στοχεύοντας στην εκτόξευση δύο δορυφόρων «6ης γενιάς». Οι νέοι δορυφόροι HELLAS SAT 3-IS και HELLAS SAT 4 σύντομα θα εξυπηρετούν τους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες της Εταιρείας με επιπλέον δορυφορική χωρητικότητα, προσφέροντας ευρεία και ισχυρή δορυφορική κάλυψη στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.
Ο κύριος Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς, CEO της εταιρείας, δήλωσε σχετικά:
"H συμμετοχή της εταιρείας μας στο si-Cluster ευελπιστούμε να αποτελέσει την αφορμή για την ανταλλαγή χρήσιμων απόψεων και τεχνογνωσίας με τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα διαστημικών εφαρμογών στον Ελληνικό χώρο πρωτίστως και κατ' επέκταση στην Ευρωπαϊκή επικράτεια. Έχουμε πρόθεση και στόχο να μοιραστούμε με τους συναδέλφους μας στο Si-Cluster τη συσσωρευμένη εμπειρία μας από την δωδεκαετή λειτουργία του Ελληνικού δορυφόρου Hellas Sat 2 και από την ενεργή συμμετοχή των μηχανικών μας στα διαστημικά προγράμματα κατασκευής των δύο νέων δορυφόρων Hellas Sat 3 και Hellas Sat 4. Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή της εταιρείας μας στα προγράμματα αυτά καθιστούν την Hellas-Sat όχημα των Ελληνικών εταιριών στο διάστημα σηματοδοτώντας μια νέα εποχή συνεργασιών και διεργασιών στο ελληνικό χώρο στον τομέα των δορυφορικών υπηρεσιών."

H HELLAS SAT είναι ο ιδιοκτήτης του πρώτου ελληνικού δορυφόρου Hellas Sat 2, που εκτοξεύθηκε με επιτυχία και ξεκίνησε να λειτουργεί το Μάιο του 2003. Η Hellas Sat διαχειρίζεται την πλήρη χωρητικότητα του δορυφόρου, προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Νότιο Αφρική. Η εταιρία βρίσκεται ήδη σε ταχεία επεκτατική πορεία στοχεύοντας στην εκτόξευση δύο δορυφόρων «6ης γενιάς». Οι νέοι επερχόμενοι δορυφόροι HELLAS SAT 3-IS και HELLAS SAT 4 σύντομα θα εξυπηρετήσουν τους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες της Εταιρείας με επιπλέον δορυφορική χωρητικότητα, προσφέροντας ευρεία και ισχυρή δορυφορική κάλυψη στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική για πολλαπλές και καινοτόμες υπηρεσίες δεδομένων και δορυφορικής τηλεόρασης. Επιπρόσθετα, από το νέο δορυφόρο HS-4 θα παρέχονται οι καινοτόμες δορυφορικές υπηρεσίες Ka μέσα από πολλαπλές δορυφορικές δέσμες. Η δέσμευση της Hellas Sat είναι η διαρκής παροχή ολοκληρωμένων, αξιόπιστων και κορυφαίας ποιότητας δορυφορικών υπηρεσιών, με βασικό στόχο να αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές των πελατών στις περιοχές που δραστηριοποιείται. Από τις 4 Απριλίου 2013, η Hellas Sat είναι πλέον μέλος του Ομίλου Arab Satellite Communications Organization, ενός από τους κορυφαίους δορυφορικούς οργανισμούς με ταχύτατη ανάπτυξη και εξέλιξη των εργασιών του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου