AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Νεο μέλος του si-Cluster η Satways




Το si-Cluster υποδέχεται ένα ακόμα επιχειρηματικό μέλος στο οικοσύστημα αεροδιαστημικής την εταιρεία Satways, μια από τους κορυφαίους παρόχους προϊόντων και λύσεων Δημόσιας Ασφάλειας, Γεωχωρικών και Δορυφορικών.
Η Satways αποτελεί μια εταιρεία που μπορεί να προσφέρει μια απαράμιλλη γκάμα λύσεων για την αποδοτική ανάπτυξη προσαρμοσμένων υποστήριξης αποφάσεων, μοντελοποίησης, προσομοίωσης, και ενσωματωμένων εφαρμογών. Μάλιστα, η βασική της τεχνολογία έχει αναπτυχθεί σε ανοιχτά πρότυπα. Η τεχνογνωσία της έγκειται στην παροχή end-to-end ολοκληρωμένων λύσεων, στην υλοποίηση μεγάλης κλίμακας turn-key projects, και στην παροχή ενός ευρέος φάσματος επαγγελματικών υπηρεσιών μηχανικής, συμβουλευτικής και outsourcing.
Η Satways συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παρόχους προϊόντων και λύσεων Δημόσιας Ασφάλειας, Γεωχωρικών και Δορυφορικών. Με τη βασική της τεχνολογία να έχει αναπτυχθεί σε ανοιχτά πρότυπα, η εταιρεία προσφέρει μια απαράμιλλη γκάμα λύσεων για την αποδοτική ανάπτυξη προσαρμοσμένων υποστήριξης αποφάσεων, μοντελοποίησης, προσομοίωσης, και ενσωματωμένων εφαρμογών. Η τεχνογνωσία της έγκειται στην παροχή end-to-end ολοκληρωμένων λύσεων, στην υλοποίηση μεγάλης κλίμακας turn-key projects, και στην παροχή ενός ευρέος φάσματος επαγγελματικών υπηρεσιών μηχανικής, συμβουλευτικής και outsourcing. Η αφοσίωση στην Ε & Α και η δέσμευση για την τεχνολογική καινοτομία αποτελούν βασικές συνιστώσες της επιχειρηματικής στρατηγικής της εταιρείας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου