AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Εξαγορά της Adallom από την Microsoft



Νέα εξαγορά πραγματοποίησε σύμφωνα με πληροφορίες η Microsoft με την οποία αναμένεται να στραφεί στην ασφάλιση των προϊόντων της.
Πηγές εκ του Ισραήλ, αναφέρουν πως η μεγάλη εταιρεία προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας Adallom, μιας ισραηλινής και πολλά υποσχόμενης start-up στον χώρο της ασφάλειας, για 320 εκ. δολάρια. Σε τομείς όπως η ασφάλεια συστημάτων και εφαρμογών SaaS (System as a Service), επικεντρώνονται οι εργασίες της Adallom, όπως για παράδειγμα τα Office 365, το Dropbox, η Google Apps και τo Box. Η εταιρεία έχει χαρακτηριστεί ως μια από εκ των δέκα  καλύτερων νέων επιχειρήσεων στον κλάδο της ασφάλειας για το έτος 2013.
Πέρυσι τον Απρίλιο δέχθηκε έναν κύκλο χρηματοδότησης από την Hewlett Packard Ventures καθώς και άλλες εταιρείες-επενδυτές, ύψους 30 εκ. δολαρίων. Η διάσημη εταιρεία προβαίνοντας σε αυτή την εξαγορά γίνεται ξεκάθαρο το που επιθυμεί να δώσει βαρύτητα η μεγ’αή εταιρεία, και δεν είναι αλλού από την ασφάλεια των προϊόντων της, με πρώτη της προταιρεότητα στα προϊόντα τεχνολογίας cloud, όπως το Office 365.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου